010-4293768
0
  Categorieën
Over Ons
Print Over Ons

Welkom bij "De Waal" Kantoor Efficiency!

Waarom zou u kiezen voor "De Waal"?

 • De Waal biedt meerwaarde
  Uw voordeel zit hem niet alleen in onze prijzen en grote voorraad. Minstens zo belangrijk zijn een deskundige dienstverlening, supersnelle levering en onze betrouwbaarheid.
 • De Waal is compleet
  Of u nu uw kantoor thuis, een afdeling of het gehele pand wilt inrichten, wilt voorzien van kantoorartikelen of van kantoormachines of facilitaire producten, u bent bij ons aan het juiste adres.
 • De Waal let op arbeidsomstandigheden
  Ergonomie hebben wij hoog in het vaandel staan. We hebben een uitgebreide collectie kantoorbenodigdheden die uw werkzaamheden kunnen verlichten, maar ook bij een inrichting adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden. Het voorkomen van ziekteverzuim is hierbij een hoog aandachtspunt.
 • Milieu
  Bij het inkopen van onze producten letten wij erop dat het productieproces en de gebruikte materialen het milieu zo min mogelijk belasten. Het gebruik van recyclebare producten prijzen wij aan.
 • De Waal heeft alles onder één dak
  Kantoormeubelen, kantoorbenodigdheden, kantoormachines en facilitaire producten. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook voor deze productgroepen van een catalogus voorzien. Eén telefoontje is genoeg!

U ziet het, De Waal heeft heel wat te bieden!